vrijdag, september 08, 2006

Mijn Toyota Zonneveld (© 7:14)

Voor garagebeten zoals ik, die geen idee hebben wat normale prijzen zijn en dus altijd opgelicht worden, is er nu een handige site. Op mijngarage.nl kun je zien wat met jouw kenteken het juiste bedrag is voor een reparatie. Ik ben erg nieuwsgierig, maar helaas werkt de site op het moment niet (gehackt door Toyota Zonneveld?).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

haha, als Toyota Zonneveld aan dit initiatief gaat meewerken gaat de gemiddelde prijs weer stijl omhoog.
Kun je ook vragen hoelang banden gemiddeld meegaan???

Volgens Toyota Zonneveld is dat 100km als je tenminste geen verkeersdrempels neemt.

Erika Koukos zei

Als ze al meewerken daaraan zullen ze op slinkse wijze wel weer het bedrag ophogen. Als je daar dan komt voor en uitlaat blijken ze ook maar alle banden vervangen te hebben

Anoniem zei

Belachelijk. Zoals iedereen hier praat over Toyota Zonneveld... Bij ieder bedrijf gebeuren er wel eens vervelende dingen, of dit nou een autodealer, internetprovider of supermarkt is! Ik vind het dan ook zéér láág van mevrouw "Baardmans" (om op dezelfde wijze te spreken als dat zij Toyota "Zonnestraal" noemt) om op deze respectloze en gevoelloze manier te proberen een bedrijf ten gronde te richten. Ik ga volgende week mijn derde bij Zonneveld gekochte auto ophalen, en voor mij geldt; niets dan lof over deze autodealer. Ik zou mevrouw Baardwijk dan ook aanraden om eens een cursus "Respect en communicatie" te volgen.

Erika Koukos zei

@ Kevin

Dat is precies wat ze daar nodig hebben; een cursus respect en communicatie. Maar inderdaad als je je derde auto daar al koopt zullen ze wel aardig doen. Als je echter een tweedehandsauto koopt en vrouw bent dan wordt je volkomen respectloos behandeld daar, en gelukkig leven we in een vrij land waar je dat dus ook kunt uitspreken. Alhoewel de vrije meningsuiting tegenwoordig wel danig beperkt wordt, zelfs in Almere, voorheen een progressieve stad vol mondige mensen wordt dat kennelijk al niet meer op prijs gesteld. En bednkt voor het compliment; je dicht mij kennelijk nogal wat invloed toe dat ik met een paar stukjes een bedrijf te gronde kan richten.