vrijdag, april 10, 2009

Home alone holiday mum

Een Engelse moeder was het helmaal zat; ze werkte 16 uur per dag, tel daar twee kinderen bij op van 11 en 14 jaar, en een geesteszieke zus, en het is logisch dat je wel eens de gedachte krijgt er gewoon uit te stappen.

Nu was de vrouw zelf niet geestesziek, dus het er uitstappen betrof geen zelfmoord, maar een reisje. Na weer zo'n dag van 16 uur, met talloze sms-jes van zieke zus met opdrachten, kwam ze thuis en trof haar familie scheldend en vechtend aan. Moeders pakte hierop haar tas, reed naar de dichtsbijzijnde luchthaven en kocht een ticket voor de eerste de beste vlucht. En zo liep ze een paar uur later de hele dag op het strand van Malaga heen en weer. De andere ochtend werd ze wakker langs de snelweg en wist niet meer waar ze was. (toch een klap van de molen). Geld had ze niet, dus verkocht ze haar sieraden en zo kon ze voor 2 dagen in een hostel logeren.

Uiteindelijk besloot de vrouw naar huis te bellen, alwaar oma inmiddels voor de kinderen bleek te zorgen. Oma hielp haar dochter aan een ticket om weer thuis in Engeland te komen.
Op de luchthaven stond helaas niet haar liefhebbende familie haar op te wachten, maar de politie. En zo zit de opt in/opt out moeder nu 26 weken in de cel, kan ze een beetje tot rust komen.

Geen opmerkingen: