vrijdag, juli 21, 2006

Big Bolly (© 6:51)

Soaps en sentimenten zijn op de Indiase TV geen vreemde elementen.
Bollywood is voor velen zo levendig dat bij een van de nieuwste films onlangs iemand een personage, die in de film uit het raam sprong, nadeed in de bioscoop en zwaargewond afgevoerd moest worden.

Nu is India klaar voor nog meer reality; India krijgt binnenkort een eigen versie van "Big Brother". De versie zal nogal verschillen met andere landen: er heersen strikte kuisheidsregels voor alle bewoners. Geen naakt, geen stomende douchescènes, geen bloeiende relaties. De deelnemers krijgen strikte regels opgelegd.

Helaas ga het om 'Celebrity Big Brother' en zullen er alleen sterren uit Bollywood en van de Indiase televisie gestrikt worden voor een verblijf van 3 maanden in het 'Big Brother'-huis.
Nu was het al een saai programma en wordt het daar dus nog saaier. Ze hadden m.i. beter verschillende geloven samen kunnen zetten of mensen uit de 4 verschillende kasten.

Endemol heeft eind vorig jaar Endemol India opgericht, waardoor de Indiers nu ook zuchten onder de last van Indian Idol, Fear Factor India en zelfs Cricket is niet meer veilig; Endemol gaat ook The Cricket Match uitzenden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

het zal Indymol in ieder geval geen windeieren leggen.

Erika Koukos zei

Alsof ie niet al rijk genoeg is.