maandag, juli 31, 2006

Donkere wolken pakken zich samen (© 7:01)

De gasten van camping De Donkere Wolk (ja, de naam is echt) aan het Donkmere in Overmere (B) zijn erg aan hun camping gehecht, al wonen de meesten slechts 20 minuten van het terrein, toch kiezen zij er elk jaar weer voor om de zomer in hun gammele caravan door te brengen.
De sanitaire voorzieningen zijn zo ontoereikend dat men menig buurman/-vrouw geregeld gehurkt onder een boom ziet zitten.

Helaas pakken zich de donkere wolken nu pas echt samen boven de camping, de eigenaresse werd al eerder veroordeeld voor de gebrekkige sanitaire voorzieningen, maar nu inspecteur Donderwolk (nu hij daar tot zijn knieen is weggezakt heet hij ook wel inspecteur Bruine Wolk) op bezoek is geweest, moet het terrein worden ontruimd.
De bewoners, allen zeer gesteld op de "terug naar de natuur" levenswijze op de camping, zijn er zeer verdrietig over en denken erover de eigenaresse door het slijk te halen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

mmhh, een typisch gevalletje hubris om te denken dat je je camping ongestraft een dergelijke naam kan geven.

Erika Koukos zei

Hoogmoed komt voor de val.

Anoniem zei

Is best een leuke naam voor een Gothic camping.

Erika Koukos zei

Misschien hadden ze er dat nog van kunnen maken, met al die donkere kleding valt een gebrekkig sanitair niet direct zo op.