woensdag, juli 12, 2006

Nette Connie (© 8:01)

Het boek van Evert Santegoeds over Connie Breukhoven is nog niet af of Connie is al aan het dreigen. Ook al is over de inhoud weinig bekend, Connie weet al dat het vol leugens staat. Zij is bang dat haar vermeende verleden als prostituee weer wordt opgerakeld. Volgens Connie is daar niets van waar en zegt zij "uit een heel net gezin te komen".
Natuurlijk geloven wij dat allemaal, want Vanessa was tenslotte een heel net meisje, dat straalt er aan alle kanten duidelijk vanaf.

Nu is Connie natuurlijk een "keurige" ondernemersvrouw maar mij doet ze toch nog altijd denken aan het danseresje uit het verhaal Dr. Jekyll and Mr. Hyde.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

In het kader van als je een pukkel hebt moet je niet gaan krabben, is dit een hele goeie. Ik had namelijk nog nooit gehoord van Connies prostitutieverleden en nu rakelt zij het zelf op terwijl het nog niet eens zeker is dat het in het boek wordt vermeld. Maar goed, het geeft wel aan dat zij altijd al een ondernemend type is geweest.

Erika Koukos zei

Zij maakt het zelf inderdaad steeds erger. Want al zou het waar zijn dan zal nog niemand daar zo'n punt van maken neem ik aan.

Anoniem zei

Connie lijkt wel een beetje op Toyota Zonneveld Almere: eerst de hoer uithangen en dan van niets weten. Hopelijk gebruikte zij geen Toyota rubbertjes,...die slijten schijnbaar nogal snel.

Anoniem zei

@ barbapapa

Whoehaha, inderdaad, en volgens mij kun je bij Connie ook gemakkelijk met een Toyota bestelbus naar binnen rijden zonder dat de zijspiegels inklappen.