maandag, mei 11, 2009

Jezus deelt klappen uit in Urk

In 2004 werd de kroeg van Urker horecabaas Roel de G. bijna gesloten vanwege (in Urk niet zeldzame) cocaïneproblemen. Naast cocaïne houdt Urk ook ontzettend veel van Jezus, helaas sloeg die in 2006 terug, zodat Roel de G. nu opnieuw voor de rechter moest verschijnen.

De advocaat-generaal van het Leeuwarder gerechtshof heeft 1000 euro boete geëist tegen Roel de G. (59). Hij was als eigenaar van de Polder Inn niet aanwezig toen daar op 3 juni 2006 een man bijna het leven liet na het drinken van vier 'Jezusklappen'. Dat is een zware cocktail van Strohrum, Martini, Sambuca, Jägermeister en citroenjenever. (Jezus houdt wel van wat sterks). De horecabaas durfde volgens zijn advocaat niet bij de hoger beroep-zitting in Leeuwarden aanwezig te zijn: "Mijn cliënt is een simpele man met twee jaar lagere school. Hij snapt het allemaal niet zo." En dat verklaart natuurlijk alles....

2 opmerkingen:

rambi zei

Als ik in het weekend de kotsende grefojeugd daar in de goot zie liggen heb ik eerder de indruk dat men een zware slag van de molen heeft gehad in Urk.

Anoniem zei

Dat is vreselijk daar, God zorgt kennelijk voor heel wat verslavingen onder de jeugd. Of zou het komen door het leven in zo'n saai dorp?