zaterdag, mei 02, 2009

Lithium en muziekkeuze Karst Tates

Het is eng als een zelfmoordenaar anderen mee de dood in sleept. Waren terroristen en een enkel familiedrama nog tamelijk anoniem, met Karst Tates komt het inzicht dat je ook, ogenschijnlijk normale, buren moet gaan wantrouwen.

Hoe komt iemand tot zo'n daad? En tevens vraag ik mij af wat zo'n persoon daarvoor doet. Stapt hij 's ochtends nog vrolijk onder de douche? Drinkt hij eerst nog koffie? En als je dan op weg gaat naar Het Gebeuren, heb je dan nog muziek aan in de auto? En als dat laatste het geval is, dan ben ik zo benieuwd wat voor muziek dan.

Als het aan de Japanners ligt hoeven wij ons bovenstaande nooit meer af te vragen, simpelweg omdat er geen zelfmoord meer onder de mensheid zal bestaan. Zij hebben onderzocht dat een beetje Lithium in het drinkwater wonderen doet voor de mens. De hele bevolking zal vrolijk zijn en niemand zal meer aan zelfmoord denken, tenminste op diegenen die flessenwater drinken na natuurlijk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ik word al 6 jaren gestalkt door een burman die tot alles in staat is, mishandeling vernietiging van eigendom, achtervolging, enz. enz.
sta niet gek te kijken dat er meerdere van zo'n zieke geesten rondlopen.

rambi zei

@Anoniem
Helaas is men hier veel te liberaal wat dat betreft. De politie onderneemt nooit wat tot het te laat is. Zulke figuren moet men preventief kunnen vastzetten en als je buurman inderdaad al zoveel op zijn kerfstok heeft is het helemaal een schande.