zondag, mei 10, 2009

Griekse Bruiloft X; Quantum Touch

Michael beschikt over een speciale gave; healing door middel van handoplegging. Nu heeft hij inmiddels enkele workshops en cursussen Quantum Touch gedaan, en ook daar bleek dat hij erg krachtig is en was menig medecursist verbluft.
Sceptisch als ik ben geloofde ik er in het begin persoonlijk niet echt in. Voordeel van Quantum Touch is dat het ook werkt als je er niet in gelooft. Inmiddels moet ik dan ook zeggen dat het wel werkt. Je moet alleen wel het geduld opbrengen te blijven zitten en daar ontbreekt het mij wel eens aan.

Door al het geklus op Telendos, voor het aankomende seizoen, waren er veel mensen met allerlei klachten. En echt, klagen kunnen ze daar goed. Toen Michael’s Quantum Touch ter sprake kwam, wilde iemand met een zere klusarm, door dakreparaties, dit wel eens proberen. Dit ging erg goed, en al snel kwamen er diverse mensen kijken. Sommigen waren zo onder de indruk dat zij daarna, iedere keer als Michael voorbijkwam een kruis sloegen. De klusarm was na een half uur volledig genezen en toen Michael daarna nog een zere keel genas, ging dit natuurlijk als een lopend vuurtje over het eiland. Zo kwam dit verhaal ook bij een oude oma terecht die helemaal niet meer kon lopen. Wij besloten erheen te gaan en daar zat de oma al verwachtingsvol, zij dacht na 20 jaar op een stoel te hebben gezeten, in een half uur wel weer als een jonge hinde over het eiland te kunnen lopen. Nu kan er veel met Quantum Touch, maar voor mirakels kun je toch beter naar Savvas gaan. Die knie was zo dik als de berg van Telendos, met de moed der wanhoop ging Michael aan het werk en na een uurtje kon oma, zij het nog steeds met pijn wel weer lopen. Er werd dan ook een vervolgafspraak gemaakt voor juni dus wie weet misschien worden de hindedromen dan toch nog werkelijkheid.
Volgende keer als wij op Telendos komen zal de kade wel vol staan met zieken en gebrekkigen.

Na inmiddels vele gelukkige genezingen gaat Michael nu aan een nieuwe carrière beginnen. Gisteren is hij officieel begonnen met De Helende Hand, welke nu ook onder ME Company valt. Meld je dus allen aan voor een pijnvrij en comfortabel leven!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Erica,

Laat ik beginnen te zeggen dat ik genoten heb van jouw verslagen over de Griekse bruiloft. Het lijkt mij een hele belevenis. Maar ik kan mij voorstellen dat het af en toe wel lang duurt!!
Maar je moet het een keer meegemaakt hebben!! Misschien worden wij ooit wel uitgenodigd bij het huwelijk van Angela!! Zou het ooit gebeuren?
Het lijken mij wel rommelige kerkdiensten, als ik jou zo hoor!!
In Nederland is het ondenkbaar dat je gewoon gaat bellen tijdens de dienst.
Ik begrijp dat Michael een nieuwe carrière is begonnen? Of blijft het toch een nevenfunctie?
Het feit dat ze op Telendos een kruis slaan als ze Michael zien, is dat omdat ze hem als heilige of als de duivel zien? Ze zijn natuurlijk toch bijgelovig, dus laten we het maar houden op een heilige!!
Nou, bedankt voor al jouw verslagen!!
groetjes Vincent

Erika Baardwijk zei

Bedankt, ik ben blij dat ik er mensen blij mee maak :-)
Het is natuurlijk voor jullie wel leuk omdat jullie het ook allemaal zo oed kennen en herkennen.

Waarschijnlijk gaat Yiannis eerst trouwen, hij heeft vaste verkering. Maar de bruiloft gaat nog wel even duren helaas, want hij moet eerst 2 jaar in dienst.

Michael doet het nu nog beide, maar hoopt snel alleen QT te gaan doen.
Tja ze hebben hem nog niet met pek n veren van het eiland verjaagd, dus misschien toch een heilige??