zondag, augustus 06, 2006

Feesten voor het goede doel (© 7:24)

Zaterdag was weer de jaarlijkse Beachparty van de Stichting Dare2share in de Republiek te Bloemendaal. Alle DJ's werkten belangeloos mee, waardoor de opbrengst volledig ten gunste komt aan de kanjerketting van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker. De kanjerketting is een beloningssyteem voor kinderen met kanker. Bij de diagnose krijgt het kind een koord met kralen die zijn/haar naam vormen. Vervolgens vormt het met unieke kanjerkralen zijn eigen persoonlijke ketting. Iedere kraal is verbonden aan een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis, zoals een chemokuur, ziekenhuisopname, beenmergpunctie, een superdag of een rotdag. De kralen helpen bij de voorlichting en begeleiding, het helpt de kinderen door hun lange behandelingstraject.

Voor dit feesten voor het goede doel hadden wij nog wat vrienden weten te strikken; Edwin en Elena en Mark en Nicole. Voor het feest togen wij naar Edwin en Elena voor eerst nog een lekkere barbeque, Mark en Nicole zouden later naar Bloemendaal komen.
Het weer zat mee, tijden de bbq was het zelfs heet en toen Edwin dan toch een trui wilde meenemen ging dat dan ook onder hoongelach. Nu was de bbq in Haarlem op een steenworp afstand van Bloemendaal, maar het leek of wij een andere klimaatzone waren binnengegaan, waardoor wij allemaal jaloers naar de trui keken.
Gelukkig was het binnen te doen en was het daar zo warm dat het later buiten heerlijk toeven was, zoiets als een sauna-effect.

De DJ's die bijdroegen aan dit bijzondere feest waren DJ Jean, Brian S, Victor Coral en Ricky Rivaro, geen kleine jongens dus. Alhoewel DJ Jean wel steeds kleiner lijkt te worden, maar dit kan ook wel komen doordat zijn zonnebril steeds groter wordt.
Ricky Rivaro was vorig jaar ook al van de partij en is nu ambassadeur van Dare2share, geen slechte keus want zijn muziek was weer geweldig.

Kortom een leuk feest en nog voor het goede doel ook, wat wil een mens nog meer op een gewone zaterdagavond.

Geen opmerkingen: