zondag, augustus 20, 2006

Telendosreünie

Nadat ik in juni heb geschreven over hoe klein de wereld is en het opnieuw ontmoeten van Kitty en Vincent op Telendos, zijn zij gisteren bij ons op bezoek geweest.

Om onze wederzijdse herinneringen aan Telendos luister bij te zetten zijn wij natuurlijk naar de Griek geweest. Wij bleken wederom veel meer met elkaar gemeen te hebben dan alleen Telendos, wat het extra gezellig maakte. Zo zijn we allen dol op kinderen, vooral als ze goed bereid zijn, het enige verschil is dat wij ons vlees rood eten en zij medium. Al bij al een leuke avond en voor herhaling vatbaar.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Absoluut voor herhaling vatbaar!

Kitty

Erika Koukos zei

Ha die Kitty,

Ja vinden wij ook.

Helaas zijn alle andere foto' mislukt omdat de ober de instellingen van het toestel gewijzigd had en ik dat dus niet door had.

Anoniem zei

Ok ok, voor de liefhebbers:

DEVIN'S BABY BACK RIBS

baby back ribs (full rack) 2-4
1/2 cup brown sugar
1 tablespoon kosher salt
1 tablespoon pepper
1 teaspoon sweet paprika
1 teaspoon spice supreme
1 tablespoon cumin
seasoning salt (to flavor)

Any other spices you may like to add to this, go ahead.
Combine all the spices together. Then rub over ribs generously until all ribs are covered. Cut up one lemon into slices and place slices on top of each rib. Put ribs into a zip lock bag one on top of each other, and let sit in refrigerator overnight 24 hrs.

When ready, take ribs out of bag. Remove lemon slices and place ribs in shallow pan. (Do not pile ribs on top of each other.)

Fill pan up with pineapple juice so ribs are just covered. Cover pan with tin foil and bake in oven at 350 degrees F. for 1 1/2-2 hrs. When ribs are ready, let cool down for 1/2 hour or more. Then place ribs on grill at Medium heat for 10 min per side, basting them with a mix of maple barbecue sauce and hickory barbecue sauce.

Enjoy your baby!!

Erika Koukos zei

Zo heb ik ze graag.