zondag, augustus 27, 2006

Ster met Sherpa in Almere (© 13:18)

Er was eens een meisje uit Oezbekistan dat verschrikkelijk goed kon buikdansen. Ze had eigenlijk alles mee, ze kon goed dansen, zag er goed uit en was nog aardig ook. Ze ging af en toe Grieks eten en dan danste ze wel eens voor de lol als er live muziek was. Het duurde niet lang of de Griekse vader van de eigenaar vroeg of zij niet af en toe in de zaak kon komen dansen. Vriendelijk sloeg het meisje het aanbod af. Papa liet het hier niet bij zitten en probeerde haar te paaien met wijn en soms zelfs Champagne. Het duurde niet lang of het meisje kwam toch een optreden verzorgen in het restaurant. Dat was een groot succes, niet alleen daar maar ook elders werd het meisje een groot succes en werd beroemd onder de naam Margarita.

Toen gebeurde er iets wat niemand voor mogelijk had gehouden; Margarita, die altijd zo aardig was geweest, ontwikkelde binnen een paar weken een vreemde ziekte, gediagnosticeerd onder de naam "sterallures".
Gisteravond heeft de ziekte een hoogtepunt bereikt toen Margarita wederom een optreden kwam verzorgen in het restaurant. Zij kwam binnen samen met een bodyguard, annex sherpa, annex trommelaar en gunde niemand een blik waardig. De danseres bleef met een arrogante uitdrukking op haar gezicht bij de deur wachten tot de sherpa haar kleedruimte had ingericht, gezorgd had dat de band Navtilos onmiddellijk met spelen stopte en haar speciale dansCD in de speler zat. Daarna toog zij in arrogante vedettenpas naar de kleedruimte, alwaar zij het eerste uur bezig was met haar lievelingsobject; zichzelf.

Toen de grand dame klaar was mocht Navtilos haar aankondigen, helaas ging het hier al fout daar zij haar "Yasmina" noemden. Pas toen dit gecorrigeerd werd verscheen Magarita ten tonele. Ook hier strafte een god onmiddellijk haar vooringenomenheid af door de muziek te laten stoppen, waarna de eerste de beste ober in haar buurt het moest ontgelden door haar dodelijke blik naar het arme jongetje.
Uiteindelijk kon Margarita doen waar zij uiteindelijk voor gekomen was en ze gaf een spetterend optreden, want eerlijk is eerlijk wij hebben nog nooit een danseres gezien die zo goed kan dansen. Ook haar muziekkeuze is verassend en goed, o.a. War of the Worlds.
Helaas werd de muziekinstallatie hier wat oververhit van en stopte er nog een aantal keer mee, waarna Margarita uiteindelijk maar de aftocht blies, met pruillip.

Wij hopen op een spoedig herstel voor Margarita, en dat haar persoonlijkheid maar weer snel aangepast zal zijn aan de kwaliteit van haar dansen.

Geen opmerkingen: